Kadeau er noget så unikt som en bornholmsk terroirrestaurant midt i København. Efter at have tilbragt sine første år på en solbeskinnet kyst på Sydbornholm, åbnede Kadeau i 2011 i hovedstaden og ligger nu på Wildersgade, Christianshavn.

I november 2011 åbnede et lille stykke Bornholm i form af Kadeau København ved Sorte Hest på Vesterbro. Og som på det succesfulde moderskib på solskinsøens sydkyst stod der nordisk gourmetmad med bornholmske rødder på menuen. Det blev populært i en sådan grad, at Kadeau snart efter måtte flytte til helt nye og fantastiske lokaler med plads til flere spisende, større armbevægelser og højere ambitionsniveau. Samtidig åbnede Kadeau bistrorestauranten PONY i de gamle lokaler ved Sorte Hest på Vesterbro.

Nordisk mad, bornholmske råvarer og hovedsageligt vine, der er produceret af bæredygtige vinbønder er udgangspunktet for Kadeau både på Bornholm og på Christianshavn. Partnerne Nicolai Nørregaard, Rasmus Kofoed og Magnus Høegh Kofoed står bag det succesrige bornholmerkoncept, hvor der eksperimenteres med både gamle og nye tilberedningsmetoder og retter, og gør alt for, at oplevelsen er så lokalt forankret i det bornholmske terroir som overhovedet muligt. Råvarerne er som minimum nordiske og bornholmske, så længe kvaliteten er høj nok. Alverdens lækre syltede, røgede, tørrede og saltede sager fra Bornholm, som plukkes, høstes og fremstilles på sommerrestauranten, bringes med ind i københavner-restaurantens menuer, så man kan få smagen af Bornholm på tallerkenen – også om vinteren.

Værd at vide

Vision: Kadeau ser det som deres opgave at udforske – og udvide kendskabet til – det regionale bornholmske køkken og forsøge at definere en ny bornholmsk smag, bygget på de nye nordiske dogmer.

kadeau Bornholm:
 Moderskibet Kadeau Bornholm serverer gourmetmad i vandkanten i de yderste klitter på Bornholms sydkyst, nærmere betegnet i Vestre Sømark ved Pedersker.

PONY:
 PONY, det nyeste medlem af Kadeau-familien, har overtaget restauranten ved Sorte Hest med mad i nordisk bistrostil i mellemprisklassen.

Bornholmsk terroirkøkken: Råvarerne er nordiske og så vidt muligt bornholmske. Vilde urter, bær og svampe stammer fra de bornholmske strande og skove.

Værd at vide


kadeau København
Wildersgade 10A
1408 København K

Tel: +45 33 25 22 23
Email: kbh@kadeau.dk

Web: www.kadeau.dk
Foto: Marie Louise Munkegaard


Bestil bord online
Med EatCard får du altid
10% på hele regningen.

Og du kan invitere op
til 5 gæster med.

Hver dag hele året.
Du skal blot vise dit EatCard
når du beder om regningen.

Download EatCard App til din iPhone eller Android så har du altid alle aftalerne med i lommen.

Der er mere end 100 aftaler
med EatCard.

Google

6 stjerner i Berlingske
Læs anmeldelsen her