PONY, det seneste medlem af Kadeau-familien, har indtaget restauranten ved Sorte Hest med bornholmsk bistrostil, mens storebror og gourmetrestaurant Kadeau København er flyttet til Christianshavn.

PONY serverer ”naturlig mad & vin”, som det hedder på deres menukort, og anmelderne er begejstrede. En mere enkel tilgang til den gode madoplevelse, der passer til den lille restaurant med det åbne køkken og et minimum af plads til at svinge gryderne. Også priserne er mere tilgængelige, men kvalitetsniveauet og de bornholmske rødder går man ikke på kompromis med. Konceptet er enkelt: Snacks, koldt, varmt, ost & sødt – vælg a la carte fra det rustikke menukort eller vælg Dagens Ponyspark, 4 retter til 450 kr.

Køkkenchefen hedder Lars Lundø Jacobsen, og han har medbragt stor erfaring, nationalt som internationalt; fra den 3-stjernede El Celler De Can Roca i Spanien og den 2-stjernede Coi i San Francisco samt fra Nimb Brasserie, Geranium og Svinkløv Badehotel i Danmark. PONYs bistrostil er blevet endnu en succes for Kadeau, og med de tilmed meget rimelige priser, er det ikke svært at forstå, at restauranten ofte er fuld af gæster.

Værd at vide

Vision: Kadeau ser det som deres opgave at udvide kendskabet til – og udforske – det regionale bornholmske køkken og forsøge at definere en ny bornholmsk smag, bygget på de nye nordiske dogmer. I PONYs bistrokoncept spiller det bornholmske en lidt mindre rolle, men kvaliteten er den samme. Bornholmsk terroirkøkken: Også på Pony er råvarerne nordiske og i vid udstrækning fra solskinsøen.

Kadeau København: Bornholmsk gourmetmad på højt plan på Wildersgade 10A på Christianshavn.

Kadeau Bornholm: Moderskibet Kadeau Bornholm serverer gourmet i vandkanten i de yderste klitter på Bornholms sydkyst, nærmere betegnet i Vestre Sømark i Pedersker.

Vigtigt at vide


PONY København / ved Sorte Hest
Vesterbrogade 135
1620 København V

Tel: +45 33 22 10 00 

Email: pony@kadeau.dk
Web: www.ponykbh.dk

Foto: Marie Louise Munkegaard

Med EatCard får du altid
10% på hele regningen.

Og du kan invitere op
til 5 gæster med.

Hver dag hele året.
Du skal blot vise dit EatCard
når du beder om regningen.

Download EatCard App til din iPhone eller Android så har du altid alle aftalerne med i lommen.

Der er mere end 100 aftaler
med EatCard.

Google

5 stjerner i Berlingske Tidende, september 2012.
Læs anmeldelsen her

5 stjerner i Politiken,
november 2012
Læs anmeldelsen her