Hotel Skansen i Båstad på Bjäre-halvøen i Sverige er et forrygende mix mellem nostalgi og supermoderne arkitektur placeret direkte ved vand og sandstrand. Et resort skabt til afslapning, forkælelse og eventyr kun et par timers kørsel fra København.

Det over 100 år gamle hotel er blevet skånsomt renoveret gennem årene og udbygget til en mini-metropol i 2001. Med en prisbelønnet restaurant, Restaurant SAND og en eksklusiv SPA- og Helseafdeling står menuen på absolut forkælelse af krop og sanser på alle tider af året. Hotel Skansen ligger i Båstad. Det lille fiskerleje er et populært sommerferiemål og ikke mindst berømt for sine tennisbaner og afholdelse af Swedish Open mesterskaber. Men også halvøens kontrastfyldte natur trækker mange gæster til. Hav, strand og vand finder sin modsætning i kuperede grønne enge, skove og kornmarker og lægger op til mange aktiviteter.

Med sin moderne indretning og havet lige udenfor, er Hotel Skansens status som samlingspunkt fuldt forståeligt. Besøg Kallbadhuset og det udendørs japanske boblebad, bliv forkælet i restauranten eller lad krop og sjæl op med massager og behandlinger. Nyd pejseilden på kølige dage eller loungestemningen på terrassen om sommeren. Hotel Skansen har det hele.


Værd at vide

Værelser: 173 værelser inkl. 14 enkeltværelser alle med trådløst internet – de fleste med havudsigt, terrasse, balkon eller adgang til lille have. 8 lejligheder hver på 70 m2 samt 7 villaer med i alt 14 værelser.

Restaurant SAND: Hotel Skansens køkken både berømt og prisbelønnet. Og så er der fuld havudsigt fra alle borde i restauranten. I godt vejr kan maden serveres på terrassen.

Faciliteter: Gourmetrestauranten SAND har åbent morgen, middag og aften. SPA- og Helseafdeling med SPA-shop. Seaside Lounge. Eventlokaler samt kongres- og konferencelokaler.

 

Vigtigt at vide


Hotel Skansen
Kyrkogatan 2
269 33 Båstad
Sverige

Tel: +46 431 55 81 00

Email: info@hotelskansen.se
Web: www.hotelskansen.se

Hotel Skansen er en del
af Scandinavian Resort

Værd at stå op til

Den smagfulde indretning: Hotel Skansen er smukt indrettet i en enkel moderne  stil i pagt med naturen.

En dukkert: Start dagen med en dukkert i havet eller vælg de bløde bobler i det udendørs japanske bad i Kallbadhuset.

Lokale Bjäre-specialiteter: I lokalområdet findes mange gårdbutikker med lokale specialiteter. Spørg i receptionen.


Hverdags-luksus
  • Eftermiddagskaffe / te med kage
  • Fri entré til SPA & Kallbadhus
  • Eget boblebad for to med valgfri badesalt
  • 25 minutters valgfri behandling
  • Treretters menu i Restaurant Sand
  • En overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenmadsbuffet

Gælder med ankomst hverdage til den 31. maj 2014. 
(Undtaget den 10.-23. februar)

Pris med EatCard:
1.395 SEK pr. person (normalpris: 1.620 SEK)
Læs mere