Helenekilde Badehotel ligger helt ud til stranden i Tisvildeleje på Nordsjællands kyst. Den prægtige hvide bygning med sort tegltag og et væld af terrasser og balkoner signalerer ubetinget badepensionscharme af den mest nostalgiske slags.

Lige der, hvor hovedgaden ender og går over i strand finder du Helenekilde Badehotel. Hovedhuset fra 1904 er et smukt eksempel på byggestilen fra den tid, hvor badepensionerne hvert år blev fyldt af Københavns bedre borgerskab, der skulle nyde en lang og helsebringende sommer ved vandet. Og den stemning er ikke forsvundet med årene. Efter et ejerskifte i 2008 er Helenekilde Badehotel blevet gennemrenoveret og opdateret med sikker hånd. Den lyse og charmerende indretning med enkle møbler, fine tapeter og masser af detaljer viser, at her er brugt både hjerte og gefühl.

Mantraet er ro og afslapning. Her kan man som gæst føle sig hjemme – ikke kun på sit værelse, men overalt. Slap af i en af stuernes sofaer med en bog eller på udsigtsterrassen i en gammeldags gyngestol, inden serveringen i restauranten, hvis menukort også har fået en kraftig modernisering. Kokkene behandler behændigt sæsonens friske råvarer og præsenterer et rustikt og ukompliceret dansk-nordisk køkken. På gode sommerdage bliver der selvfølgelig også serveret udendørs på terrassen. Helenekilde Badehotel har åbent året rundt for weekendgæster, selskaber og konferenceaktiviteter.

Værd at vide

Værelser: 28 dobbeltværelser – 16 har udsigt over Kattegat.

Faciliteter: Restauranten har åbent til frokost og aften mod forudbestilling. Selskabslokaler. Møde- og konferencefaciliteter.

Vigtigt at vide


Helenekilde Badehotel
Strandvejen 25
3220 Tisvildeleje

Tel: +45 48 70 70 01

Email: kontakt@helenekilde.com
Web: www.helenekilde.com

Værd at stå op til

Udsigten: Har du fået et af værelserne med udsigt over vandet, så snup 5 minutters meditation inden morgenmaden. Stil blikket på uendeligt og fyld kroppen med ny energi.

Stranden: Som gæst på Helenekilde bor du nærmest på stranden. Den kilometer lange Tisvilde Strand er en af Danmarks fineste badestrande.

Tisvilde: Hyggelig badeby med mange små butikker, gallerier og restauranter.

Troldeskoven: Tisvilde er omgivet af smuk natur: Tibirke Bakker, Tisvilde Hegn og Troldeskoven – den naturskabte ”skulpturpark”, hvor gamle krogede træer danner fascinerende former og figurer.


GetAway
Nyd en GetAway på Helenekilde Badehotel.


  • Hjemmebag, kaffe/the & frisk frugt  
  • 3-retters menu
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenbord

Opholdet gælder den 17., 18. og 20 april samt den 25. april og den 9. maj.
Pris med EatCard:
1.075 kr. pr. person
(normalpris: 1.195 kr.)
Læs mere