Det over 100 år gamle badehotel, Ruths Hotel, har åbent året rundt, og selv om en ferie i Gl. Skagen er indbegrebet af sommer for mange, har hver sæson sin absolutte charme her i den rå og særegne natur.

Et ophold på Ruths Hotel på Danmarks nordligste spids nærer krop og sjæl. Det er en luksusoplevelse tilsat fransk brasseriestemning, gourmetkunst og wellness – kombineret med Skagens autenticitet og lokalstemning. Restauranterne Ruths Gourmet og Ruths Brasserie ledes af Thorsten Schmidt. Sæsonens fisk og skaldyr trækkes direkte op fra havet, grøntsagerne kommer fra torvet i Paris og suppleres med lokale lækkerier som egnens nye kartofler, hyben, brombær og kantareller. Og også kødet er håndplukket af mesteren selv.

Ruths Hotel har 52 værelser inkl. suiter. Alle værelser er lyse og rummelige med DUX-senge, B&O fladskærme – og naturligvis eget bad og toilet. Bad i havet lige uden for eller besøg Ruths Wellness, en lille eksklusiv afdeling med træningsfaciliteter, sauna, dampbad og mulighed for behandlinger. Og på Ruths Terrasse kan du om sommeren mingle med resten af Skagens gæster til frokost, latte og drinks.

Værd at vide

Værelser: 52 dobbeltværelser inkl. suiter og huse.

Faciliteter: Restauranter: Ruths Gourmet, Ruths Brasserie, Restaurant Sømærket og Café på Ruths Strandhotel. Restauranten serverer morgenmad og har åbent til frokost og aften. Selskaber efter aftale. Møde- og konferencefaciliteter. Ruths Terrasse er også et hipt tilholdssted i sæsonen.

Rundt om Ruths: Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret.

Vigtigt at vide


Ruths Hotel
Hans Ruths Vej 1
Gl. Skagen
9990 Skagen

Tel: +45 98 44 11 24

Email: info@ruths-hotel.dk
Web: www.ruths-hotel.dk

Værd at stå op til

Ruths Wellness: En lille eksklusiv afdeling med træningsfaciliteter, sauna og dampbad samt mulighed for at tilkøbe forskellige behandlinger. Også mulighed for et lægekontrolleret sundhedstjek.

Arrangementer: Trøffelmenuer, Kaffe/kagebord, Fiske- og Skaldyrsbuffet, Sankt Hans-arrangementer, musikmatinéer – Ruths Hotel har mange traditioner.

Kokkeskole: Lær at lave gourmetmad af køkkenchef Michel Michaud.


Med EatCard får du 15% rabat på alle værelser.
Rabatten gælder ikke pakketilbud.
Værelsespriserne er inkl.
morgenmad samt adgang til
wellnessafdeling.

Husk at oplyse dit EatCard-
kortnummer ved booking.
Kortnummeret står på dit EatCard og er din og vores partners sikkerhed for, at
du får den rigtige aftale.