Dragsholm Slot i Odsherred på kanten af Lammefjorden i det nordvestlige Sjælland byder på ægte slotsmagi, en vidunderlig natur og et ungt, kreativt kokketeam med forkærlighed for Lammefjordens berømte grøntsager og det moderne danske og nordiske køkken.

Læs mere om Dragsholm Slot

Sæsonophold - Pris med EatCard 1.058 kr. pr. person (normalpris 1.245 kr.)

Det smukke Gilleleje Badehotel troner på en 30 meter høj klint ved Sjællands nordligste punkt, Gilbjerghoved. Med bare 100 meter til vandet og skoven på den anden side, er der dømt klassisk badehotelstemning om sommeren og skabt de rette rammer for et afstressende kurophold om vinteren.

Læs mere om Gilleleje Badehotel

Wellnessophold - Med EatCard 1.395 kr. (normalpris 1.565 kr.)
Turkish Delight - Med EatCard 1.095 kr. (normalpris 1.315 kr.)

Vestegnens Glostrup Park Hotel er populært og velbesøgt med mange stamgæster, ikke mindst på grund af den høje service og det eksklusive køkken.

Læs mere om Glostrup Park Hotel

Forkælelsespakke deluxe - Pris med EatCard 899 kr. (normalpris 999 kr.)
Forkælelsespakke - Pris med EatCard 675 kr. (normalpris 750 kr.)

Helenekilde Badehotel ligger helt ud til stranden i Tisvildeleje på Nordsjællands kyst. Den prægtige hvide bygning med sort tegltag og et væld af terrasser og balkoner signalerer ubetinget badepensionscharme af den mest nostalgiske slags.

Læs mere om Helenekilde Badehotel

GetAway - Pris med EatCard: 1.075 kr. pr. person (normalpris: 1.195 kr.)

Nyd et royalt ophold på Kokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm, Nordsjælland, hvor kongelig historie, vidunderlige omgivelser og et glimrende slotskøkken venter.

Læs mere om Kokkedal Slot Copenhagen

Slotsophold - Pris med EatCard 995 kr. pr. person (normalpris 1.955 kr.)

Skovshoved Hotel få kilometer nord for København er eksklusivt og romantisk – og internationalt og lokalt på samme tid. Hotellet på den gamle del af Strandvejen er kåret som et af verdens hippeste hoteller af Condé Nast Traveller og som et af Europas 5 bedste små hoteller af International Living.

Læs mere om Skovshoved Hotel

Eksklusivt ophold søndag / mandag - Pris med EatCard: 2.035 kr. for to personer
Påskeophold - Pris med EatCard 2.296 kr. for to personer

Slotte og herregårde ligger som perler på en snor på Fyn. Du finder Broholm Slot i Gudme på det sydøstlige Fyn mellem Hesselager og Oure, ikke langt fra Nyborg.

Læs mere om Broholm Slot

Slotsophold - Pris med EatCard 1.995 kr. for to personer (normalpris 3.300 kr.)

Du finder Hotel Christiansminde på Sydfyn omkranset af græsmarker, rapsmarker, økologiske grøntsagsarealer, frodige frugtplantager og udsigt over Det Sydfynske Øhav.

Læs mere om Hotel Christiansminde

Hotel Hesselet i Nyborg er et af Danmarks førende forkælelseshoteller med en unik, lys beliggenhed med vand, strand og bøgeskov lige uden for vinduerne.

Læs mere om Hotel Hesselet

Forkælelsesophold - Pris med EatCard fra 1.435 kr. pr. person (normalpris 1.595 kr.)

Du finder Melsted Badehotel på Bornholm syd for Gudhjem tæt på det lille fiskerleje Melsted. Den gammeldags badehotelstemning fornægter sig ikke her midt i den pragtfulde natur få meter fra vand, sandstrand og badebro.

Læs mere om Melsted Badehotel

Vidunderligt placeret på en af Bornholms smukkeste kyststrækninger mellem Tejn og Gudhjem troner det gamle kurhotel, Stammershalle Badehotel.

Læs mere om Stammershalle Badehotel

10% på alle værelser med EatCard

"Vester Skerninge Kro - Stemning og oplevelser." Sådan opsummerer forpagterparret Lars og Susanne Thude den romantiske kro i den sydfynske landsby Vester Skerninge.

Læs mere om Vester Skerninge Kro

Overnatning med morgenmad - Pris med EatCard 900 kr. for to personer (normalpris 1.150 kr.)

Det nybyggede Dyvig Badehotel i bunden af en lille vig på Nordals opfylder til fulde ejerens vision om et eksklusivt badehotel i afstressende omgivelser omgivet af vand og vidunderlig natur.

Læs mere om Dyvig Badehotel

Dyvig ophold - Pris med EatCard: 995 kr. pr. person

Fakkelgaarden ligger i grænselandet i Kruså i Sønderjylland. Den store gule bygning med det røde tegltag og karakteristiske tårn, der huser stedets gourmetrestaurant, er placeret helt ned til vandet med en smuk udsigt over Flensborg Fjord.

Læs mere om Fakkelgaarden

Go' Weekend - Pris med EatCard: 1.699 kr. pr. person i dobbeltværelse
Drømmeweekend - Pris med EatCard: 2.050 kr. pr. person i dobbeltværelse

Hotel Dagmar anno 1581 er landets ældste hotel - og et fantastisk stykke dansk hotelkultur, der er værd at opleve. Du finder det i Ribe på den jyske vestkyst.

Læs mere om Hotel Dagmar

Med EatCard: 15% rabat på alle værelser hele året
Kulinarisk ophold - Med EatCard 940 kr. (normalpris 1.045 kr.)

Velkommen til det nyrenoverede og historiske Hotel Plesner i Skagen by - kun et stenkast fra Sønderstrand, havnen og Skagens største kulturelle attraktioner.

Læs mere om Hotel Plesner

Du finder den hyggelige Malling Kro i landsbyen Malling 12 km syd for Aarhus. Her har været kro på stedet siden 1884, hvor jernbanen mellem Aarhus og Odder blev anlagt. Toget stopper lige udenfor - nemmere kan det ikke være.

Læs mere om Malling Kro

Det 4-stjernede Munkebjerg Hotel ligger vidunderligt placeret midt i skoven med storslået udsigt og direkte adgang til Vejle Fjord.

Læs mere om Munkebjerg Hotel

Gourmetophold - Pris med EatCard 1.525 kr. pr. person (normalpris 1.895 kr.)

Nørre Vissing Kro ligger i det smukke søhøjland ved Ry mellem Aarhus, Skanderborg og Silkeborg. Og her i den over 200 år gamle kongeligt privilegerede kro sætter værten en ære i at skabe stemning og atmosfære for sine gæster.

Læs mere om Nørre Vissing Kro

Sanseophold - Pris med EatCard: fra 1.725 kr. for to (normalpris 2.300 kr.)

Det over 100 år gamle badehotel, Ruths Hotel, har åbent året rundt, og selv om en ferie i Gl. Skagen er indbegrebet af sommer for mange, har hver sæson sin absolutte charme her i den rå og særegne natur.

Læs mere om Ruths Hotel

Med EatCard: 15% rabat på alle værelser hele året.

Schackenborg Slotskro i Sønderjylland har en prins og hans prinsesse som nærmeste nabo og Møgeltønders brostensbelagte slotsgade og fredede stråtækte huse slår flere eventyrlige strenge an.

Læs mere om Schackenborg Slotskro

Med EatCard: 15% rabat på alle værelser hele året.

Blot 2 timer fra København, langs den svenske vestkyst, troner Falkenberg Strandbad på klitterne lige ved en fantastisk bade-strand, lige som det har gjort i snart 80 år. I strandhotellets spa-afdeling, The Retreat Club, finder du en af Sveriges mest innovative og luksuøse spaoplevelser, med spa-ritualer fra hele verden.

Læs mere om Falkenberg Strandbad

Ivory Spapakke - Pris med EatCard 1.435 SEK pr. person (normalpris 1.795 SEK)

At nyde er en kunst, hedder det på Häckeberga Slott i den lille by Genarp ved Häckeberga Sø i Skåne. Men man behøver ikke være kunstner for at nyde et besøg på det svenske eventyrslot. Det kommer helt af sig selv.

Læs mere om Häckeberga Slott

Hestraviken Hotell og Restaurang ligger i Småland, Isaberg, som også er Sydsveriges største alpine skisportsområde og dermed et oplagt vintervalg i det svenske. Men her er mindst lige så vidunderligt på andre tider af året.

Læs mere om Hestraviken Hotell

Romantisk ophold - Pris med EatCard 2.540 SEK pr. person (normalpris 2.990 SEK)

Du finder det fine, svenske countryside-hotel Rusthållargården i den lille, romantiske fiskerby Arild ved indgangen til naturreservatet Kullen. Bare to timers kørsel fra København.

Læs mere om Hotel Rusthållargården

En stunds afslapning - Pris med EatCard: 1.395 SEK pr. person

Hotel Skansen i Båstad på Bjäre-halvøen i Sverige er et forrygende mix mellem nostalgi og supermoderne arkitektur placeret direkte ved vand og sandstrand. Et resort skabt til afslapning, forkælelse og eventyr kun et par timers kørsel fra København.

Læs mere om Hotel Skansen

Hverdagsluksus - Pris med EatCard: 1.395 SEK pr. person (normalpris 1.620 SEK)

Du finder Strandhuset på Hotel Tylösand på Sveriges vestkyst nær Halmstad. Tæt på strand, vand og klitter og imponerende indrettet med moderne design, kunst og velvære i højsædet.

Læs mere om Hotel Tylösand

Hotell Gässlingen finder du i Sveriges sydvestligste hjørne på Falsterbo-halvøen. På det lille luksushotel er filosofien, at et ophold skal nydes 100% på gæstens præmisser, uanset om man kommer som privatperson eller konferencegæst.

Læs mere om Hotell Gässlingen

Fredagsmys eller skønne lørdag - Pris med EatCard fra 1.495 SEK pr. person
Romantisk pakke - Pris med EatCard fra 1.495 SEK pr. person

Karlaby Kro er endnu en perle på det skånske land- og gourmetkort. Så at tilbringe et par dage på den hvide skånegård i den lille by Tommarp kan varmt anbefales. Karlaby Kro er med i sammenslutningerne Luxury Lifestyle Hotels & Resorts, Historic Hotels of Sweden og Countryside Hotels.

Læs mere om Karlaby Kro

Du finder Skanör Gästgifvaregård i den lille by Skanör i Skånes sydvestligste hjørne med kilometerlange strande med det fineste, hvide sand. Det hyggelige gæstgiveri med det toptunede gourmetkøkken har åbent året rundt.

Læs mere om Skanörs Gästgifvaregård

Gästgifvarepakke - Pris med EatCard fra 995 SEK pr. person
Stora Gästgifvarepakke - Pris med EatCard fra 1.695 SEK pr. person

Torekov Hotell finder du i det nordvestlige Skåne, nærmere betegnet yderst på Bjärehalvøen – lige ved vandet. Her i det åbne landskab få timers kørsel fra København kan du nyde roen, naturen og livet på et moderne og smukt indrettet spahotel.

Læs mere om Torekov Hotell

Ystad Saltsjöbad er en af de svenske klassiske mødepladser for rekreation og nydelse. Det åbnede allerede i 1897, og fik hurtigt ry som et af Sveriges fineste badehoteller. Det står i dag som et lyst og moderne hotel, og har ambitioner om at blive Nordens bedste spa- og konferencehotel.

Læs mere om Ystad Saltsjöbad

The Creek Experience - Pris med EatCard fra 1.989 SEK (normalpris fra 2.210 SEK)

Skal du seriøst forkæles, så tag til Glücksburg tæt på Flensborg Fjord, hvor Alter Meierhof Vital Hotel venter med luksuriøs sansepleje og raffineret gourmetstil med Michelin-stjernedrys.

Læs mere om Alter Meierhof Vital Hotel

Med en malerisk beliggenhed lige ved Vesterhavet og en charmerende udsigt over landskabet på Sild, finder du Budersand Hotel - Golf & Spa. Et 5-stjernet hotel, med golfbane, gourmetrestaurant og et imponerende spa-område.

Læs mere om Budersand Hotel - Golf & Spa

Budersand Ophold - tre overnatninger fra 810 Euro pr. person"EatCard sikrer dig oplevelser udover det sædvanlige på steder der er værd at rejse efter."