Den hyggelige Estate Coffee Kaffebar i starten af Gammel Kongevej inviterer indenfor til den ultimative kaffeoplevelse, baseret på egne kaffer af samme navn.

Der er godt gang i den hyggelige kaffebar på Gl. Kongevej, hvor menukortet byder på alverdens kaffespecialiteter – klassikere såvel som mindre kendte, serveret varme og kolde, samt chokoladedrikke, de vidunderlige Kusmi-teer og andre spiselige delikatesser som eksempelvis brød og kage fra Meyers Bageri. Kaffebarens baristaer er veluddannede og hjælper gerne med at finde den helt perfekte kop til dine smagsløg. Ikke alene er smagen i top, også udseendet vidner om topkvalitet med de smukkeste mønstre i det perfekte mælkeskum. I kaffebaren får baristaerne mulighed for at fordybe sig i brygningens kunst – og de kvitterer ved at høste medaljer både nationalt og internationalt.

Det var allestedsnærværende Claus Meyer, som efter en kaffedannelsesrejse til Brasilien for alvor fik smagsløgene tændt på god kaffe. Sammen med Søren Sylvest etablerede han kaffeprojektet Estate Coffee i 1996. Kaffeprojektet bygger på Single Estate-filosofien, og henviser til farmspecifikke kaffer, der smager af det sted, de er blevet dyrket og af den kvalitet, den enkelte kaffefarm har lagt i dyrkning, høst og efterbehandling. Estate Coffee køber den grønne kaffe direkte til priser, der ligger minimum 25% over Fairtrade. Ristningen foregår på eget mikroristeri i Valby efter devisen: lokal, langsom og frisk ristning. Og det kan smages. Besøg selv Estate Coffee på Gl. Kongevej. Du kan selvfølgelig også købe kaffen med hjem.

Værd at vide

Menukort: Alverdens lækre kaffedrikke – og smagsvarianter, kendte som mere ukendte – Chai og chokoladedrikke. Alt bliver tilberedt med kærlighed og omhyggelighed.

Barista-ekspertise: Alle baristaer er uddannet til at give dig den ultimative kaffeoplevelse – lige efter din smag.

Køb med hjem: Du kan selvfølgelig de delikate Single Estate kaffer med hjem, sammen med de berømte Kusmi-teer og andre lækkerier.

Estate Coffee: Moderfirmaet blev etableret i 1996 af Claus Meyer og Søren Sylvest og består af et hold af dedikerede kaffeelskere og bønnehåndværkere, hvis mission er at skabe exceptionelt gode kaffeoplevelser fra bønne til bryg. Læs mere om kaffe og filosofi på www.estatecoffee.dk.

Vigtigt at vide


Estate Coffee Kaffe & Chokoladebar
Gammel Kongevej 1
1610 København V

Web: www.estatecoffee.dk/kaffebar
Med EatCard får du altid
10% på alle dine køb.

Hver dag hele året.

Med EatCard sparer du nemt tusindvis af kroner.

Husk at fremvise dit EatCard
før du skal betale.

Download EatCard Guide til iPhone eller Android så du altid har alle aftalerne med i lommen.