A XOCO by Anthon Berg er dansk chokoladegastronomi, når det er bedst. Håndlavet gourmetchokolade, som ikke bare er fuld af velsmag – chokoladen ser også ualmindelig indbydende ud. I Torvehallerne i Hal 2, stade C3-D3, kan du og købe se hele sortimentet.

Læs mere om A XOCO i Torvehallerne

Den hyggelige Estate Coffee Kaffebar i starten af Gammel Kongevej inviterer indenfor til den ultimative kaffeoplevelse, baseret på egne kaffer af samme navn.

Læs mere om Estate Coffee Kaffebar

Er du til hjemmelavede konditorkager og godt brød. Så besøg Grannys House på Søborg Hovedgade i Søborg. Et kombineret konditori, café og brødudsalg – i klassisk stil med et moderne twist.

Læs mere om Grannys House

KONTRA Coffee  finder du  på Dag Hammarskjölds Allé på Østerbro i København. Et kombineret kafferisteri og butik med friskristet høj-kvalitetskaffe og alt til faget hørende.

Læs mere om Kontra Coffee

Du finder FANDANKO - Delikatesser & Gourmet - på Gl. Gugvej i Aalborg. Her har tre madglade venner slået sig sammen om at åbne det, de manglede i byen, nemlig en lækker take away-butik funderet på kvalitet og gode råvarer.

Læs mere om FANDANKO

Lagerbergs eddiker er brygget på Aage Lanngs Fabriker i det nordlige Randers, som dateres helt tilbage til 1865. Lige siden dengang har brygmestrene holdt fast i de stolte traditioner om bryggeri, fadlagring og modning, som skaber de perfekt afstemte eddiker.

Læs mere om Lagerberg - onlineshop

I Skanör i det sydvestlige Skåne finder du Skanör Fiskrögeri – matställe & butik. Et slaraffenland, hvis du elsker fisk og skaldyr. I butikken kan du købe ind til frokosten i det grønne eller til middagen i sommerhuset.

Læs mere om Skanör Fiskrögeri - butik"EatCard sikrer dig oplevelser udover det sædvanlige på steder der er værd at rejse efter."